CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Trei zile, traseul liniei 210 Brașov - Ghimbav va fi ușor modificat

RATBV îi informează pe utilizatorii liniei de transport metropolitan 210 cu privire la faptul că timp de trei zile, între 19 și 21 august 2022, traseul acesti linii va fi ușor modificat pe raza orașului Ghimbav, schimbarea fiind determinată de desfășurarea Festivalului Medieval Ghimbav.
Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni, autobuzele ce deservesc linia 210 vor circula prin centrul orașului, pe străzile Nouă și Nucului, astfel că nu vor mai opri în stațiile ”Făgărașului” și ”Morii”. Pentru preluarea sau debarcarea călătorilor în zonele limitrofe, vor fi înființate două stații provizorii: una la intrarea din DN 1 pe strada Nouă (pentru zona magazinului Crinalina), iar alta în zona intersecției străzilor Nouă și Școlii (pentru zona Primăriei).
Menționăm că graficele de circulație ale liniei 210 nu vor fi afectate de această modificare temporară.
RATBV le reamintește celor care folosesc această linie, precum și tututor clienților săi faptul că, pentru evitarea oricărei situații neplăcute cu privire la achiziționarea de titluri de călătorie, pot utiliza pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament aplicația ”24 pay”, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană. De asemenea, reamintim faptul că RATBV oferă la vânzare ”Abonamentul lunar metropolitan”, la prețul de 195 de lei, care poate fi folosit pe toate liniile de transport operate în municipiul Brașov și zona metropolitană Brașov, fără limită a numărului de călătorii. Pentru acest titlu de călătorie există și varianta ”Abonamentului anual metropolitan”, la prețul de 1.950 lei.