CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Pe perioada suspendării cursurilor școlare, program de vacanță în circulația autobuzelor

În contextul epidemiei de coronavirus - COVID 19, RATBV S.A. recomandă tuturor persoanelor să facă doar acele deplasări care sunt imperios necesare și implementează din data de 20 martie 2020 următoarele măsuri:
- Suspendarea curselor de noapte (intervalul 23.30-02.30) ce se efectuau în zilele de vineri și sâmbătă pe liniile 1, 2, 4, 17, 28, 31, 34 și 52.
- Reducerea frecvenței de circulație pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov, de la 30 la 60 de minute. Noile orare vor fi afișate de mâine;
- Aplicarea în circulația mijloacelor de transport public de călători din Municipiul Brașov a Programului de vacanță prevăzut în Planul de Transport al Municipiului Brașov, pe perioada de suspendare a cursurilor școlare. Programul de vacanță presupune diminuarea numărului de autobuze pe nouă dintre cele 42 de trasee, respectiv pe liniile: 5, 6, 17, 23, 23B, 32, 36, 50 și 52. Măsura are în vedere reducerea expunerii la posibilitatea contaminării pasagerilor cu noul virus, precum și pentru descurajarea realizării călătoriilor care nu sunt imperios necesare. Noile orare de circulație vor fi afișate de mâine pe panourile electronice din stații și în cel mai scurt și în format tipărit în stații, precum și pe site-ul www.ratbv.ro;
Dată fiind situația actuală, RATBV S.A. face un apel către toți clienții săi, cu precădere către persoanele în vârstă, să de a dovadă de înțelegere și să facă doar acele deplasări care sunt absolut necesare.