CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Modificări linii metropolitane: suplimentare curse pe linia 520, desființarea liniei 131

RATBV va suplimenta de luni, 10 iulie, capacitatea de transport oferită în zilele lucrătoare pe linia metropolitană 520 (Brașov - Prejmer) prin introducerea a șase noi curse (tur/retur), după cum urmează:

-         plecări suplimentare față de cele existente din Brașov (Făget) la orele: 04.19; 10.00; 12.10; 13.48; 15.18; 16.48;

-         plecări suplimentare față de cele existente din Prejmer (Lunca Câlnicului - Vizaviu) la orele: 05.00; 10.45; 13.00; 14.32; 16.02; 17.32.

     Pentru evitarea oricărei confuzii RATBV va reafișa graficele de circulație în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro, orarele urmând a purta mențiunea ”Valabil din 10 iulie 2023”.

 

       Tot de luni, 10 iulie, ținând cont de operaționalizarea liniei 140 Brașov – Zărnești, se desființează linia de transport metropolitan cu indicativul 131, Brașov – Romacril Râșnov. Pe de altă parte, de la începutul săptămânii viitoare, pe cealaltă linie care deservește orașul Râșnov, respectiv pe linia 130 (Brașov – Cristian - Râșnov) vor circula autobuze Menarini Citymood EURO 6.   

     RATBV aduce la cunoștința clienților săi faptul că în perioada următoare mai pot apărea unele modificări în graficele ori traseele de circulație ale unor linii de transport metropolitan, schimbările fiind determinate de faptul că alți operatori de transport persoane nu mai dețin licențe pentru unele trasee. RATBV monitorizează gradul de încărcare al autovehiculelor de pe aceste trasee și face tot posibilul pentru o calibrare cât mai exactă a alocării resurselor pentru a asigura nevoile de mobilitate ale cetățenilor din municipiul Brașov și din toate localitățile din zona metropolitană. Societatea noastră îi roagă pe brașoveni să manifeste înțelegere cu privire la unele schimbări rapide ce pot apărea în orarele de circulație ale unor linii și, de asemenea, le solicită să consulte periodic site-ul www.ratbv.ro secțiunile ”Noutăți” și ”Trasee și orare”, pentru a fi la curent cu modificările ce îi interesează.