CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Distribuție pliante informative

Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Brașov își continuă demersurile de informare a călătorilor cu privire la sistemul informatizat al transportului comun în municipiul Brașov și începe de mâine, 4 februarie a.c., distribuția de pliante în mai multe stații de călători.
Astfel, de mâine, în zilele lucrătoare, între orele 7.30 – 10.30 și 13.00 – 17.00, în stațiile Livada Poștei și Teatrul Dramatic, iar de luni, 8 februarie a.c., și în alte opt locații, operatori de teren vor distribui pliante informative gratuite. Zonele de distribuție sunt fixate în stațiile: Primărie, Sanitas, Teatrul Dramatic, Livada Poștei, Gara Brașov, Stadionul Municipal, Roman, Biserica Tractorul, Spitalul Județean și Scriitorilor. Acțiunea este prevăzută a se desfășura între 4 și 19 februarie 2016. Pliante informative pot fi găsite și în terminalele Noua, Saturn, Roman, Triaj, Rulmentul și Stadionul Municipal.
Pliantele conțin informații referitoare la tipurile de carduri de transport și de bilete de hârtie, la modul de utilizare a automatelor de vânzare, la posibilitățile de reîncărcare și consultare a cardurilor la automatele de vânzare, precum și la modalitatea de validare a biletelor și cardurilor. De asemenea, pliantele conțin și numărul de telefon din call-center-ul R.A.T Brașov, respectiv 0368.800.600, de unde se pot obține informații despre sistemul de transport public de călători din municipiul Brașov, precum și date referitoare la una dintre modalitățile de depunere a sesizărilor, respectiv prin adresa de e-mail comunicare@ratbv.ro.
Și pe această cale reamintim faptul că sesizări și reclamații referitoare la modul de desfășurare a activității de transport public de călători pe raza municipiului Brașov se pot depune în scris, cu respectarea prevederilor legale referitoare la furnizarea datelor de identificare ale petentului și direct la Registratura R.A.T. Brașov, situată în sediul de pe strada Hărmanului, nr. 49 ori prin poștă, la aceeași adresă sau la numărul de fax 0268.335.660.
De asemenea, aducem la cunoștința utilizatorilor serviciilor oferite de R.A.T. Brașov faptul că pe portalul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Contact”, este prezentat programul de audiențe al conducerii Regiei.