CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Traseu extins pentru linia 36

Pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor de transport public ale locuitorilor din zona nouă a cartierului Tractorul, într-o primă etapă, RATBV modifică de joi, 24 septembrie 2020, traseul liniei 36 (Livada Poștei - Independenței) care urmează să ajungă, pe ambele sensuri de circulație, până pe strada Ioan Socec. Astfel, pe sensul de deplasare spre capătul de linie Livada Poștei, după plecarea din capătul de linie Independenței, autobuzele se vor deplasa pe Str. Argintului, până la intersecția cu Str. Ioan Socec, stradă ce va fi parcursă până la intersecția cu Str. 1 Decembrie, de unde se revine pe traseul actual spre Str. Independenței și Livada Poștei. Pe sensul de deplasare spre cap linie Independenței, autobuzele se vor deplasa pe Str. Aluminiului, vor intra pe Str. Ioan Socec și apoi pe Str. Argintului, până la intersecția cu Str. Bronzului, reluând traseul actual spre capătul de linie Independenței.
Pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor vor fi amenajate patru stații de călători, după cum urmează:
- Stația „Aluminiului”, pe strada Aluminiului, sensul spre capătul de linie Independenței, în vecinătatea magazinului Penny;
- Stația „Ioan Socec”, pe strada 1 Decembrie 1918, sensul spre Livada Poștei, în vecinătatea intersecției cu Str. Ioan Socec;
- Două stații (pereche) „Argintului”, pe ambele sensuri ale traseului, pe strada Argintului, în vecinătatea intersecției cu Str. Ioan Socec.
Extinderea traseului (1,25 km) presupune mici modificări ale orelor de plecare în cursă, însă nu va afecta semnificativ frecvențele de circulație ale autobuzelor liniei 36.