CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Suspendare a circulației în 25 mai pe liniile 4, 50 și 52

RATBV îi informează pe utilizatorii liniilor 4, 50 și 52 despre faptul că joi, 25 mai 2023, în intervalul orar 11.20 – 11.40, autobuzele de pe traseele menționate vor avea traseele modificate, circulând, pe sensul de urcare spre Schei, doar până la stația Biserica Neagră, iar apoi pe Șirul Beethoven și Strada Poarta Schei. Măsura este determinată de faptul că în perioada prezentată, pe strada Căpitan Ilie Birt, la intersecția cu strada C. Brâncoveanu, în zona Pieței Unirii și până la intersecția cu străzile Băilor și Prundului, se vor desfășura activități ceremoniale ocazionate de Ziua Eroilor.

       Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi asigurăm pe clienții RATBV că imediat după finalizarea festivităților vom relua circulația pe liniile amintite, cu mențiunea că pentru o perioadă de câteva ore vor apărea neconcordanțe între programul afișat și orele de sosire în stații.

      În funcţie de eventuale măsuri operative dispuse de Poliţia Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate de societatea noastră.