CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Suplimentare capacitate transport Linia 25

Pentru a veni în sprijinul călătorilor care folosesc autobuzele de pe linia 25, începând de mâine, 01 iunie 2016, se modifică traseul și orarul de circulație al mijloacelor de transport în comun ce asigură legătura între capetele de linie Avantgarden și Gara CFR Brașov. Astfel, în zilele lucrătoare, la orele de vârf, respectiv în intervalele orare 6.20 – 9.20 și 13.00 – 18.40, autobuzele de pe linia 25 vor parcurge traseul Avantgarden – Roman.
De asemenea, la plecarea din capătul de linie Roman, autobuzele se vor deplasa pe Calea București, până în giratoriul din zona hipermarketului Carrefour, iar apoi vor intra pe traseul Saturn – Alexandru Vlahuță – Gării, până la Avantgarden. De menționat faptul că și în interiorul cartierului se prelungește traseul, cu încă o stație, autobuzele urmând să oprească și într-o stație amenajată chiar în capătul cartierului Avantgarden.
În toate staţiile de pe traseu şi pe portalul R.A.T. Braşov, respectiv www.ratbv.ro, în secţiunea “Trasee şi orare”, va fi afişat noul program de circulaţie al liniei 25. Afişele vor purta menţiunea “Valabil din data de 1 iunie 2016”.