CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

"Respect pentru România, respect pentru Braşov!"

     Regia Autonomă de Transport Braşov marchează sărbătorirea zilei de 1 decembrie, Ziua Naţională a României, prin două gesturi menite a arăta respect faţă de însemnătatea acestei zile, precum şi faţă de publicul călător.

     Timp de trei zile, în perioada 1- 3 decembrie 2014, toate mijloacele de transport în comun aflate în circulaţie vor purta steaguri tricolore amplasate în zona cabinei de conducere. De asemenea, începând de luni, 1 decembrie 2014, conducătorii auto ai R.A.T. Braşov vor purta noi uniforme de lucru. Acestea constau în costume de culoare bleumarin închis, cămăşi bleu şi cravate bleumarin. În perioada imediat următoare toţi conducătorii auto vor purta noua ţinută, angajaţii contribuind şi în acest fel la menţinerea unei imagini pozitive a transportului public de călători ce se efectuează pe raza municipiului Braşov.     

      Directorul general al R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu a precizat că „introducerea acestui model de uniformă pentru conducătorii auto şi marcarea Zilei Naţionale a României reprezintă elemente de noutate pentru transportul local braşovean. Vom crea o atmosferă de sărbătoare pentru toţi clienţii noştri.  Ne continuăm, şi în acest fel, acţiunile întreprinse pentru a oferi comunităţii locale un serviciu de transport calitativ din toate punctele de vedere. Respect pentru România, respect pentru Braşov!”.