CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

RATBV a pregătit o surpriză imensă copiilor: un turn de escaladă!

La înălțime zilnic prin calitatea serviciului de transport oferit, însă pe 1 și 2 iunie RATBV îi duce pe micuți la înălțime la propriu. Surpriză de proporții pregătită de societatea noastră cu ocazia Zilei Copilului: un turn de escaladă instalat în Piața Sfatului oferit gratuit!

      RATBV își continuă demersurile prin care oferă bucurii celor mai mici brașoveni, astfel că sâmbătă, 1 iunie, între orele 10.00 – 18.00 și duminică, 2 iunie, între orele 09.00 – 17.00, pune gratuit la dispoziția copiilor în Piața Sfatului un turn de escaladă cu trei fețe cățărabile. Turnul mobil imită stânca, are șapte metri înălțime, iar fiecare dintre cele trei laturi de cățărat are câte o suprafață de 16 mp.   

      ”Am ales să facem și în acest an o acțiune de 1 iunie prin care să arătăm că RATBV este la înălțime și, mai mult, te ajută să ajungi la înălțime. Iar un turn de escaladă amplasat în Piața Sfatului credem că va aduce bucurie în rândul celor mici. Îi asigurăm pe părinți că escaladarea se va face în condiții de deplină siguranță, deoarece la turn vor fi prezenți permanent trei instructori care vor asigura cele trei fețe cățărabile, iar alte două persoane instruite se vor ocupa de echiparea copiilor cu hamurile de siguranță și coarda de cățărare”, a precizat directorul general al RATBV, Marian Geman.

       Copiii vor fi echipați, asistați și asigurați în timpul escaladării în ordinea sosirii la turn, motiv pentru care facem un apel la participanți să dea dovadă de răbdare în așteptarea momentului începerii aventurii. Mai ales că escalada ajută la dezvoltarea coordonării, curajului și încrederii în sine. Iar răbdarea va fi răsplătită nu doar cu escalada, ci și cu dulciuri și baloane.