CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

R.A.T. Braşov, premiată în competiţia "Compania de transport persoane a anului 2015"

       Regia Autonomă de Transport Braşov a obţinut la sfârşitul săptămânii trecute încă o confirmare a calităţii serviciilor oferite comunităţii, activitatea Regiei fiind recompensată cu două premii obţinute în cadrul unei competiţii naţionale - “Compania de transport călători a anului 2015” - organizate de revista de specialitate “Ziua Cargo”.  

       Aflată la prima participare a unui operator public în cadrul concursului, R.A.T. Braşov a obţinut, în cadrul galei ce a avut loc la Târgu Mureş, Premiul III în cadrul secţiunii pentru desemnarea celei mai bune companii de transport persoane din ţara noastră şi Premiul pentru popularitate - acordat competitorului care a primit cele mai multe voturi online atât în cadrul concursului din 2015, la mare distanţă de locul al doilea, cât şi cele mai multe voturi obţinute de vreo companie în toate cele şase ediţii ale galei.

       De menţionat faptul că R.A.T. Braşov a fost singura regie de transport locală din ţară şi singurul reprezentant al Uniunii Române a Transportatorilor de Persoane (URTP) care a acceptat să-i fie examinate rezultatele economice, financiare, proiectele de viitor etc. de către un juriu alcătuit majoritar din membrii altor asociaţii profesionale formate din companii ce activează în domeniul transportului de persoane.       

     Referitor la aceste rezultate, directorul general al R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu a declarat că “vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au acordat votul lor pentru această competiţie, membri ai comunităţii locale sau turişti care, trecând prin Braşov, au folosit mijloacele de transport în comun. De asemenea, vreau să transmit aprecierea noastră şi celor care ne “votează” în fiecare zi, utilizând transportul în comun şi pentru care ne calibrăm eforturile cotidiene. A fost o competiţie puternică, astfel că nu am fost în postura unui galop de sănătate, aceasta datorându-se şi unui juriu extrem de exigent, care a fost atent la toate detaliile legate de activitatea noastră. O menţiune şi pentru echipa de marketing a R.A.T. Braşov, care a reuşit performanţa organizării unei campanii online de excepţie, fapt confirmat de numărul foarte mare de voturi obţinute”.

     Directorul general al R.A.T. a mai adăugat că a propus deja organizatorilor ca, la ediţia de anul viitor, să fie organizată o secţiune de competiţie adresată exclusiv transportatorilor urbani de persoane, pentru o cât mai obiectivă măsurare a performanţelor în domeniu. Ing. Cristian Radu a mai remarcat şi buna organizare a concursului, precizând că asemenea evenimente influenţează în mod pozitiv serviciile de transport.