CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Program special de circulaţie pentru liniile 51 şi 52

     Conducerea Regiei Autonome de Transport (R.A.T.) Braşov a decis suplimentarea capacităţii de transport de călători spre şi de la zona de desfăşurare a Oktoberfest-ului. Astfel, în zilele de 5, 6, 7, 12, 13 şi 14 septembrie a.c., R.A.T. Braşov va suplimenta numărul de autobuze care deservesc liniile 51 (Gară – Pe Tocile) şi 52 (Saturn – Pe Tocile), rezultând un număr mai mare de curse spre şi dinspre locul de desfăşurare a festivalului.

     Orarele speciale de circulaţie pentru liniile şi zilele menţionate vor fi afişate în toate staţiile de pe cele două trasee, precum şi pe portalul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”. Afişele vor purta menţiunea „Valabil în zilele de 5, 6, 7, 12, 13 şi 14 septembrie 2014”. 

     „Ne continuăm în acest fel demersurile prin care venim în întâmpinarea necesităţii de mobilitate a cetăţenilor şi prin care sprijinim organizarea de evenimente relevante pentru imaginea Braşovului. Menţionez faptul că suntem pregătiţi să răspundem prompt cererilor suplimentare de transport în comun ce se pot înregistra pe perioada desfăşurării evenimentului, oferind astfel participanţilor posibilitatea să se deplaseze în oraş chiar şi după ce au consumat produsele tradiţionale ale festivalului”, a precizat directorul general al R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu.