CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Program special de circulaţie în data de 6 decembrie 2014

     Conducerea Regiei Autonome de Transport (R.A.T.) Braşov a luat decizia suplimentării capacităţii de transport pe mai multe linii care asigură legătura diverselor zone ale oraşului cu Centrul vechi al oraşului. Măsura are un caracter temporar, respectiv ziua de 6 decembrie 2014, între orele 16.00 şi 20.00.

     În intervalul menţionat vor circula mai multe autobuze decât în mod obişnuit pe liniile 1, 4, 6, 17, 31 şi 36. În acest fel R.A.T. Braşov asigură braşovenilor şi turiştilor aflaţi în oraş posibilitatea de a ajunge în condiţii optime la evenimentul aprinderii iluminatului festiv, de sâmbătă, 6 decembrie, de la orele 17.00, din Piaţa Sfatului.

     Directorul general al R.A.T Braşov, ing. Cristian Radu a precizat că “ne aducem în acest fel contribuţia la crearea unei atmosfere de sărbătoare pentru comunitatea locală şi turiştii din oraş. Ne-am propus să facilităm prezenţa braşovenilor în număr cât mai mare la acest eveniment, indiferent de zona în care locuiesc. Analizăm toate posibilităţile pentru ca în perioada următoare, cu precădere în apropierea celorlalte Sărbători de iarnă, să utilizăm orarele de circulaţie care corespund fidel necesităţilor de mobilitate existente”.

     În toate staţiile de pe traseele celor şase linii suplimentate, precum şi pe portalul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”, vor fi afişate orarele de circulaţie. Acestea vor purta menţiunea „Valabil în data de 6 decembrie 2014”.