CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Program special de circulație pe 15 august

Locuitorii comunei Teliu vor beneficia de marți, 16 august 2022, de serviciile de transport public de călători ale RATBV S.A. Autobuzele de pe linia metropolitană 540 (Brașov – Vama Buzăului) vor opri de săptămâna viitoare și în mai multe stații amenajate în Teliu în urma acordului încheiat între primăria acestei comune și cea din Vama Buzăului.
Toate punctele de îmbarcare/debarcare călători din Teliu sunt situate pe Drumul Național 10, fiind operaționalizate de marți șapte perechi de stații (pe ambele sensuri – PECO Teliu, Primăria Teliu, Lupu, Școala Teliu, Pârâu Bozia, Viaduct, Poiana Florilor), precum și o stație facultativă doar pe sensul de deplasare spre Vama Buzăului (Facultativă Nicolae Bălcescu).
De menționat faptul că pentru a veni în sprijinul călătorilor, traseul liniei 540 va fi modificat de marți astfel că autobuzele nu vor mai avea capăt de linie în terminalul ”Triaj”, ci în stația ”Căprioara” de la Gara CFR Brașov. Decizia a fost luată după ce prelungirea liniei metropolitane ce deservește comuna Feldioara s-a dovedit a fi benefică pentru foarte mulți călători. În perioada următoare se vor lua măsuri similare și pentru liniile de transport public de călători ce deservesc comunele Prejmer și Hălchiu.
O altă noutate se referă la faptul că de săptămâna viitoare cursele dintre Brașov și Vama Buzăului vor fi realizate cu autobuze Menarini. În ceea ce privește orarul de circulație al liniei 540, acesta va fi afișat în toate stațiile de pe traseu, precum și pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”. Pe site-ul societății noastre, în secțiunea ”Tarife”, sunt postate și prețurile tuturor tipurilor de bilete și abonamente ce pot fi achiziționate pentru a putea călători pe această linie.

RATBV S.A. aduce la cunoştinţa clienţilor săi faptul că luni, 15 august 2022, zi liberă prin lege, circulaţia mijloacelor de transport în comun pe raza municipiului Braşov și în zona metropolitană Brașov se va efectua potrivit orarelor corespunzătoare unei zile de duminică, între orele 6.30 – 22.30.