CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Premiu Național primit de R.A.T. Brașov

Regiei Autonome de Transport (R.A.T.) Brașov i-a fost acordat ieri, în cadrul Galei Topului Național al Firmelor 2016, Premiul Național - Locul I, distincția fiind primită din partea R.A.T. Brașov de către Aurel Scoican, unul dintre cei mai buni conducători de autobuz ai Regiei, cu o experiență de peste 15 ani în activitatea de transport public de persoane.
Prestigiosul eveniment național, ajuns la ediția a XXIII-a, este organizat de Camera de Comerț și Industrie a României și recompensează eforturile celor mai performante companii, pe diferite domenii de activitate.
În ceea ce privește desemnarea de către conducerea R.A.T. Brașov a lui Aurel Scoican ca reprezentant la Gala Topului Național al Firmelor, trebuie menționat că aceasta nu a fost întâmplătoare, ea reprezentând recunoașterea meritelor deosebite ca angajat al Regiei, certificate de scrisorile de mulțumire și apreciere primite de la călători. De asemenea, această decizie a fost luată din dorința managementului R.A.T. Brașov de a pune accentul pe contribuția angajaților la activitatea Regiei și, în special, pe activitatea conducătorilor auto, ca principală resursă umană în activitatea de transport public de călători.
La ora actuală R.A.T. Brașov numără circa 850 de angajați, iar Aurel Scoican își desfășoară activitatea de conducător auto atât pe un autobuz care circulă pe raza municipiului Brașov, cât și pe un autocar destinat efectuării unor curse speciale.