CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Precizări referitoare la producerea unui presupus incident

Referitor la unele relatări din presă privind producerea unui posibil incident în data de 06.09.2016, Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov face următoarele precizări:

În urma publicării unui articol în presa locală referitor la producerea unui presupus incident într-un autobuz de pe linia 17, în data de 06.09.2016, conducerea R.A.T. Braşov s-a autosesizat şi a început o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate împrejurarea relatată în mass-media.
Ieri, angajatul Serviciului Control a fost retras imediat din activitate pentru câteva ore şi i s-a luat o declaraţie, iar ulterior au fost cercetaţi şi ceilalţi patru membri ai echipei de control. Cei cinci au declarat faptul că persoana depistată fără bilet, încercând să demonstreze faptul că nu are asupra sa nici un act de identitate şi nici o sumă de bani, şi-a arătat de bunăvoie conţinutul buzunarelor şi al rucsacului ce îl avea asupra sa.
În scopul stabilirii exacte a modului în care s-a produs presupusul incident, R.A.T. Braşov depune toate diligenţele pentru a identifica persoana depistată fără bilet, inclusiv prin lansarea unei invitaţii publice la sediul companiei. Astăzi a fost trimisă şi o invitaţie pe numele şi la adresa declarate de persoana depistată fără bilet. Menţionăm faptul că, până acum, nu s-a depus nici o reclamaţie referitoare la această situaţie.
R.A.T. Braşov mulţumeşte presei pentru modul prompt şi obiectiv cu care prezintă comunităţii locale toate aspectele legate legate de activitatea sa, fapt de natură a sprijini la creşterea calităţii serviciului de transport public local de călători.