CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Plata călătorilor RATBV prin 24pay devine mult mai simplă

     Începând de astăzi, 1 septembrie, achiziția titlurilor de călătorie RATBV prin aplicația 24pay devine mult mai simplă, aceasta deoarece în noua versiune nu mai este necesară scanarea vreunui cod QR sau NFC. Practic, se elimină aceste scanări și, după deschiderea aplicației, se procedează într-un mod foarte simplu la achiziția directă a titlului de călătorie dorit.

       Astfel, de astăzi, pentru plata oricărui titlu tarifar (urban, metropolitan sau periurban), a uneia sau mai multor călătorii ori abonament, prin aplicația 24pay, se accesează secțiunea ”RATBV” și se achizționează oricare dintre călătoriile sau abonamentele dorite. ”Ne bucurăm că putem să oferim clienților noștri, utilizatori ai aplicației 24pay, o modalitate și mai ușoară de plată a călătoriilor, de achiziție a abonamentelor. Noua versiune a aplicației are un nou design, este mai ușor de folosit și suntem siguri că, în continuare, numărul de utilizatori va fi tot mai mare. Dintre avantajele apărute putem menționa cel puțin faptul că în noua versiune se pot înrola mai multe carduri bancare cu care să se facă plata. Pentru ca totul să funcționeze cât mai bine îi rugăm pe utilizatori să facă o actualizare a aplicației. În perioada imediat următoare afișele cu codurile QR vor fi îndepărtate din autobuze și troleibuze”, a precizat directorul general al RATBV, Marian Geman.

      Având în vedere că de astăzi serviciul de transport spre Săcele este asigurat de RATBV prin linia metropolitană 710, din aplicație este eliminat butonul ”Săcele”, putând fi achiziționate pentru această destinație titlurile necesare specifice pentru transportul urban, periurban sau metropolitan.