CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Pe 24 ianuarie sunt valabile orarele de circulație ale unei zile de duminică

    RATBV aduce la cunoștința clienților săi faptul că miercuri, 24 ianuarie 2024, zi liberă potrivit prevederilor legale, mijloacele de transport public de călători în Municipiul Brașov și Zona Metropolitană Brașov vor circula potrivit orarelor valabile unei zile de duminică.

     În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație al autobuzelor și troleibuzelor din aceste zile, le adresăm călătorilor rugămintea să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare” și care sunt afișate și în stații. Programarea menţionată se referă atât la liniile urbane, cât şi la cele din zona metropolitană Braşov.

     În ceea ce privește punctele de vânzare ale biletelor și abonamentelor RATBV S.A., acestea vor funcționa în ziua de 24 ianuarie potrivit orarelor valabile în zilele de duminică.

      Pentru evitarea oricărei situații neplăcute cu privire la achiziționarea de titluri de călătorie RATBV, îi informăm pe clienții noștri cu privire la faptul că pot utiliza pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament aplicația ”24 pay”, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană. De asemenea, în toate autobuzele și troleibuzele RATBV plata călătoriei se poate face și direct cu cardul bancar.

      Angajații societății noastre vor monitoriza cererea de transport existentă pe anumite linii frecventate cu precădere în zilele libere, ca de exemplu liniile 20 și 60 și vor lua măsurile necesare pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale clienților noștri.