CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Orar circulație în perioada 12 - 15 august a.c.

RATBV S.A. va suplimenta semnificativ capacitatea de transport pe linia 20 în perioada 12 – 15 august a.c., facilitând în acest fel accesul călătorilor către Poiana Brașov și Centrul de Agrement și Divertisment din stațiune. De menționat că din această lună abonamentele de transport, cu prețul de 70 de lei/lunar, fără limită de călătorii, sunt valabile și pe linia 20, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local al Municpiului Brașov prin care s-a modificat Planul Tarifar al societății.
În ceea ce privește orarele de circulație pentru perioada menționată, aducem la cunoștința călătorilor că în zilele de 12, 13 și 14 august a.c. mijloacele de transport în comun vor circula potrivit graficelor obișnuite, respectiv orare de sâmbătă (12 iunie), duminică (13 iunie) și luni (14 iunie). Pe parcursul zilei de marți, 15 august a.c. orarele valabile vor fi cele corespunzătoare unei zile de duminică, cu circulație între orele 6.30 – 22.30.
Deciziile de mai sus au fost luate de noua echipă de conducere a RATBV S.A., numită de Consiliul de Administrație al societății până la finalizarea și validarea procedurii de selecție a directorilor în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, privind guvernanța corporativă. Echipa este formată din Ovidiu Bucurei – Director General, Gabriel Antohe – Director Economic și Ovidiu Micu – Director Tehnic.