CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Noul portal R.A.T. Brasov

       Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov a lansat un nou concept de comunicare cu membrii comunităţii, prin darea în funcţiune a portalului web www.ratbv.ro. Acesta vine în sprijinul tuturor utilizatorilor, având o accesibilitate îmbunătăţită, un design modern, adaptat noilor tendinţe din domeniul online, o navigare mai uşoară, dar şi noi funcţionalităţi.

      Proiectul se află încă în derulare, lansarea portalului în această formă fiind un prim pas dintr-un demers ce vizează îmbunătăţirea capacităţii de comunicare a Regiei cu publicul călător, cu diverse instituţii şi partenerii de afaceri.

       În perioada următoare, în vederea optimizării acestui serviciu, Regia solicită reacţii din partea tuturor utilizatorilor portalului, considerând ca fiind foarte importantă părerea fiecărui vizitator, la adresa de email ratbv@ratbv.ro. Realizarea portalului a ţinut cont de părerile, opiniile, sesizările colectate de Regie în ultimele aproximativ nouă luni.   

      Portalul reprezintă o soluţie de informare online atât pentru călători, cât şi pentru turişti, parteneri de afaceri ai Regiei, beneficiari ai serviciilor acesteia, R.A.T Braşov devenind un partener al întregii comunităţi.