CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Noua pagina de Facebook a societatii

Utilizatorii tuturor tipurilor de servicii oferite de RATBV S.A. au de astăzi din nou posibilitatea de a se informa cu privire la activitatea societăţii, de a face sugestii ori de a sesiza unele probleme prin intermediul paginii oficiale de socializare de Facebook: https://www.facebook.com/RATBV-SA-150501902285918/
RATBV S.A. îşi propune prin acest demers să fie mai aproape de clienţii săi, de a le oferi informaţii într-un timp cât mai scurt şi de a primi într-un mod cât mai eficient reacţii cu privire la calitatea serviciilor oferite. Pe pagina oficială de Facebook a societăţii vor putea fi găsite informaţii cu privire la sistemul de transport public de călători din municipiul Braşov, la modificările ce survin în configurarea reţelei de transport şi a graficelor de circulaţie a mijloacelor de transport în comun. Nu în ultimul, ne propunem să promovăm serviciile oferite de societatea noastră, cel mai important fiind cel de transport public de călători.
Demn de menţionat este faptul că redeschiderea paginii oficiale de Facebook a RATBV S.A. este una dintre măsurile propuse de Consiliul de Administraţie al societăţii, prin „Planul de Administrare”, document aprobat de Adunarea Generală a Acţionarilor şi care proiectează o politică nouă a societăţii inclusiv în domeniul comunicării.