CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Modificări trasee și orare

Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Brașov aduce la cunoștința călătorilor faptul că, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie a.c., circulația mijloacelor de transport în comun pe raza municipiului Brașov se va face potrivit orarelor corespunzătoare unei zile de duminică.

În data de 1 decembrie, între orele 8.30 – 11.15, vor avea loc modificări în traseele și orarele mai multor linii de transport, schimbările fiind determinate de desfășurarea, în intervalul orar menționat, pe Bulevardul Eroilor, a paradei militare prilejuite de Ziua Națională. În aceste condiții, circulația mijloacelor de transport de pe liniile 1, 2, 4, 6, 12, 16, 17, 31, 34, 34 barat, 36, 37, 51 și 52 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poștei, cu întoarcere pe strada Vlad Țepeș. R.A.T. Brașov va înființa o stație temporară pentru aceste linii în zona Teatrului Dramatic.
Autobuzele de pe liniile 14, 20, 28, 41 și 50 nu vor circula în perioada amintită, iar cele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviței – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor – Bulevardul 15 Noiembrie, iar apoi pe traseul obișnuit.