CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Modificări temporare trasee

Vineri, 23 septembrie 2016 şi sâmbătă, 24 septembrie 2016, se vor produce unele modificări în orarele şi traseele de circulaţie ale mai multor linii de transport public de călători. Schimbările sunt determinate de desfăşurarea pe Bulevardul Eroilor a unui ceremonial militar și religios cu ocazia primirii de către Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov a Drapelului de Luptă, respectiv a repetițiilor necesare bunei desfășurări (acestea din urmă vineri după-amiază).
Astfel, vineri, în intervalul orar 16.15 – 18.00, iar sâmbătă, în intervalul orar 9.45 – 12.00, circulaţia autobuzelor de pe liniile 1, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 şi 41 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, cu întoarcere pe Strada Vlad Ţepeş. R.A.T. Braşov va înfiinţa o staţie temporară pentru aceste linii în capătul Străzii Vlad Ţepeş, care să înlocuiască staţia „Teatrul Dramatic“.
În zilele și intervalele orare menționate, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit.
Circulația autobuzelor de pe liniile 14, 20, 28, 50, 51 și 52 nu va fi afectată de desfășurarea ceremonialului militar sau a repetițiilor de vineri după-amiază.
Alte modificări ale traseelor sau orarelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. R.A.T. Braşov va lua toate măsurile ca, în ambele zile, după finalizarea manifestărilor, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia după orarele şi traseele obişnuite.