CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Modificări temporare linia 34B

În zilele de sîmbătă, 10 martie 2018 şi duminică, 11 martie a.c., autobuzele care deservesc traseul liniei 34B, Triaj – Hidro A, vor circula pe un traseu uşor deviat, deoarece pe strada Fundătura Hărmanului se vor realiza lucrări de reabilitare la infrastructura feroviară.
Pe sensul de deplasare spre capătul de linie Hidro A, autobuzele vor parcurge străzile Hărmanului – Zaharia Stancu – Timişul Sec şi apoi traseul obişnuit. În sens invers, spre capătul de linie Triaj, mijloacele de transport în comun vor circula de la Hidro A pe traseul obişnuit până la strada Timişul Sec, iar apoi vor intra pe strada Hărmanului, pe pasajul peste calea ferată, până la capătul de linie Triaj.
Pe ambele sensuri de deplasare autobuzele nu vor opri în staţiile Fundătura Hărmanului, Metabras şi Colegiul de Transporturi. Graficele de circulaţie nu vor fi influenţate de aceste schimbări de traseu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat călătorilor afectaţi şi îi asigurăm că de luni, 12 martie a.c., după finalizarea lucrărilor, vom relua circulaţia pe traseele obişnuite.