CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Modificări orare de circulație în data de 16 mai 2015

Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că sâmbătă, 16 mai 2015, cu ocazia desfăşurării evenimentului „Noaptea Muzeelor”, va prelungi orarul de circulaţie a şase linii de transport până la orele 24.00.
Astfel, în intervalul orar 22.00 – 24.00, autobuzele de pe liniile 1, 5, 6, 17 şi 31 vor circula după un program special, cu o frecvenţă a trecerilor prin staţii de 15 minute. În ceea ce priveşte linia 2, în intervalul orar menţionat, frecvenţa trecerilor prin staţii va fi de 25 de minute. Orarele speciale de circulaţie vor fi afişate pe portalul Regiei, respectiv www.ratbv.ro.
Ultimele plecări în cursă ale autobuzelor de pe liniile 1, 2, 6, 17 şi 31 vor avea loc la ora 24.00, din capătul de linie „Livada Poştei”. În ceea ce priveşte linia 5, ultimele plecări se vor produce la ora 23.45 din capătul de linie „Municipal” şi 24.00 din „Roman”.
R.A.T. Braşov va prelungi şi programul punctelor de vânzare a biletelor până la ora 23.30, pentru casieriile situate în staţiile Saturn, Roman, Triaj, Noua şi Municipal. Punctul de vânzare din Livada Poştei va fi deschis până la ora 24.00.
„Prin măsurile luate de noi și în acest an ne continuăm practic angajamentul de a sprijini evenimentele relevante, culturale sau de altă natură, ale comunității locale. În aceeași ordine de idei trebuie menționat faptul că, pentru această ediție, Regia de Transport Brașov s-a implicat în acțiunea de informare a publicului larg cu privire la desfășurarea “Nopții Muzeelor”. În câteva zeci de mijloace de transport în comun, precum și în alte spații ale Regiei, au fost amplasate afișe ce conțin date despre desfășurarea evenimentului”, a declarat directorul general al R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu.