CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Modificări de orare şi trasee pentru şapte linii de transport

În scopul eficientizării activităţii şi pentru a răspunde cererilor clienţilor săi, RATBV S.A., cu acordul Primăriei Braşov şi a Consiliului Local Braşov, modifică orarele şi traseele unor linii de transport în comun din municipiu începând de mâine, 1 iunie a.c. Astfel, pentru a asigura o legătură cât mai rapidă între zonele Livada Poştei şi Rulmentul, autobuzele de pe linia 2 nu vor mai intra pe Strada Turnului, circulând în acea zonă exclusiv pe Bulevardul 13 Decembrie, potrivit unui nou orar. Transportul călătorilor spre şi din zona străzii Turnului va fi asigurat de autobuzele de pe linia 53, care vor circula pe traseul Panselelor – Calea Bucureşti – Toamnei – Victoriei – Făget – Turnului, iar în sens invers pe traseul Turnului – Făget – Dacia - Meşotă – Calea Bucureşti – Berzei – Carpaţilor – Panselelor.
RATBV S.A. va suplimenta în zilele de lucru numărul de autobuze care vor circula pe liniile 36, 32, 16 şi va schimba orarul liniei 31, pentru evitarea suprapunerilor cu linia 32 pe tronsonul comun. De asemenea, pe traseul 24 (Livada Poştei – ICPC – Stupinii Noi) va creşte numărul de plecări din capătul de linie Stupinii Noi.
În aceste condiţii orarele tuturor celor şapte linii menţionate, respectiv 2, 53, 36, 32, 31, 24 şi 16, vor fi modificate, noile grafice de circulaţie urmând a fi reafişate în toate staţiile de pe trasee, precum şi pe site-ul www.ratbv.ro, în Secţiunea „Trasee şi orare”. Noile grafice vor purta menţiunea „Valabil de la 01 iunie 2018”.