CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Modificare traseu linia 2

     Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov răspunde solicitărilor călătorilor şi ale unor instituţii ce îşi au sediul în zona Tractorul - Strada Turnului şi modifică traseul liniei 2, pe sensul care este cuprins între capetele de linie Camera de Comerţ şi Rulmentul. Schimbarea va opera de luni, 01 august 2016, noile orare de circulaţie urmând a fi afişate de duminică, 31 iulie 2016, în toate staţiile de pe traseu, precum şi pe portalul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”.

      „Această modificare a traseului liniei 2 operează doar pe sensul de deplasare spre capătul de linie Rulmentul şi constă în parcurgerea străzii Turnului, din cartierul Tractorul. În acest fel asigurăm servicii de transport public călătorilor care doresc să ajungă la Facultatea de Construcţii, la Serviciile Comunitare de Paşapoarte sau Înmatriculări auto, precum şi la sediile ori punctele de lucru ale unor agenţi economici ce-şi desfăşoară activitatea în zonă. Pentru a răspunde imperativelor legate de siguranţa călătorilor, am înfiinţat patru staţii de călători, astfel amplasate încât să ofere acces cât mai facil către punctele de interes din zonă”, a precizat directorul general la R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu.

     Astfel, modificarea traseului liniei 2 operează doar în zilele lucrătoare, între orele 7.00 şi 20.00, respectiv atunci când există cerere de transport în această zonă, pe graficele de circulaţie afişate în staţii şi pe portalul www.ratbv.ro cursele care circulă pe strada Turnului fiind marcate cu o steluţă.

    Pentru o cât mai bună deservire a utilizatorilor serviciului public de călători din municipiul Braşov, au fost înfiinţate patru noi staţii, respectiv: Turnului, Patinoarul Olimpic, Facultatea de Construcţii şi Universitatea Spiru Haret.

    Menţionăm că pe sensul de deplasare spre centrul oraşului, autobuzele de linia 2 nu vor intra pe strada Turnului.