CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Modificare temporară linia 50

     Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov  va modifica în zilele de sâmbătă, 20 septembrie a.c. şi duminică, 21 septembrie a.c., traseul liniei 50 (Livada Poştei – Pe Tocile), însă doar pentru cursele care ar fi trebuit să ajungă la capătul de linie „Pietrele lui Solomon”.

     Astfel, în fiecare din zilele menţionate, în intervalul orar 11.30 – 18.00, autobuzele de pe linia 50, care ar fi trebuit să ajungă la „Pietrele lui Solomon”, îşi vor scurta traseul parcurs şi vor întoarce în staţia „Podul Creţului”.

     Modificarea este determinată de faptul că în aceste zile, în zona capătului de linie „Pietrele lui Solomon”, se va desfăşura Serbarea de toamnă a Junilor, „Solomon Fest”.

     Alte schimbări pot surveni în funcţie de măsurile operative dispuse de Poliţia Rutieră Braşov. R.A.T. Braşov îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigură pe aceştia că va lua toate măsurile ca, după ora 18.00, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia după orarul şi traseul obişnuite.