CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Modificare temporară a traseelor 9 şi 29

Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov va modifica mâine, 1 iulie 2016, timp de aproximativ două ore, în intervalul orar 21.30 – 23.30, traseul de deplasare a autobuzelor de pe liniile de transport public de călători cu indicativele 9 şi 29. Modificările sunt determinate de lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere ce se desfăşoară în zona pasajului Independenţei.
În aceste condiţii, autobuzele de pe linia 9, începând cu plecarea de la ora 21:35 din capătul de linie “Municipal” şi până la terminarea programului, vor circula pe traseul: Municipal - Fartec - Aurel Vlaicu - Făget - Rulmentul şi retur, pe traseul: Rulmentul - Făget - Aurel Vlaicu – Stad. Tineretului - Municipal.
Autobuzele de pe linia 29, începând cu plecarea de la ora 21:25 din capătul de linie “Cămine IAR” şi pîna la terminarea programului, vor circula pe traseul: Cămine IAR - Lânii - pasaj CF str. Lungă - Stad. Tineretului - Fartec - Făget - Gara CFR Braşov şi retur pe traseul: Gara CFR Braşov - Aurel Vlaicu - Pasaj CF str. De Mijloc - str. Buzesti - str. Lânii - Cămine IAR.