CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Măsuri pentru liniile de transport 2B, 29, 40 și 511

RATBV S.A. implementează de săptămâna viitoare o serie de măsuri pentru trei linii  de transport public de călători din municipiul Brașov, cât și pentru una dintre liniile din Zona Metropolitană, în scopul deservirii mai eficiente a unor zone importante din oraș.  Astfel, după ce a primit aprobarea Asociației Metropolitane pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public (AMDDTP) Brașov, societatea noastră va suplimenta capacitatea de transport de pe traseele liniilor 2B și 29 în intervalele orare de vârf din zilele lucrătoare (luni – vineri), iar  traseele liniilor 29 și 40 se modifică, pentru a asigura cât mai bine cerințele de mobilitate ale locuitorilor din municipiul Brașov.

        Astfel, începând de luni, 2 mai 2022, traseul Liniei 29 (Bartolomeu Nord – Independenței – Gara Brașov)  se va prelungi până pe Str. Fundăturii din Stupini, iar 5 curse/zi (zile lucrătoare) vor fi executate până la Parcul Industrial Ghimbav. Menționăm că la cele 5 curse autobuzele nu vor mai intra pe Str. Fundăturii, dar vor opri în stația situată la intersecția dintre Str. Fundăturii și Str. Albinelor.  

          De asemenea, traseul Liniei 40 (Gara Brașov – Stupini) se prelungește de la Stupini Izvorului la stația Lujerului. Această măsură presupune unele modificări asupra orelor de sosire în stații ale autobuzelor Liniei 40.

Noile grafice de circulație vor fi afișate la sfârșitul acestei săptămâni în stații și pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”, iar pentru evitarea oricărei confuzii afișele vor purta mențiunea ”Valabil din 02.05.2022”.

          De asemenea, conform aprobării AMDDTP, începând de Duminică, 1 Mai 2022, toate cursele planificate pentru deservirea Comunei Hărman vor fi efectuate până la capătul de traseu din Podu Oltului (Linia 511). Stația Troiță Avram Iancu situată pe Str. Avram Iancu  va fi deservită pe sensul Podul Oltului spre Brașov.

          Ca și în cazul precedent, noile grafice de circulație vor fi postate la sfârșitul acestei săptămâni pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”, iar afișele vor purta mențiunea ”Valabil din 01.05.2022”.