CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Mai multe autobuze care vor circula pe unele linii de transport

RATBV S.A. crește de luni, 09 septembrie a.c., frecvența de circulație pe nouă linii de autobuz, adaptând în acest fel oferta de transport la cererea existentă din momentul începerii cursurilor unităților școlare. Vor fi modificate orarele liniilor 5, 6, 17, 23, 23B, 32, 36, 50 și 52. De asemenea, începând cu aceeași dată va fi modificat și graficul de circulație al liniei 31, pentru a se realiza corelarea acestuia cu orarul liniei 32, ambele linii deservind zona Valea Cetății.
Noul program de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va putea fi consultat pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare“, începând de sâmbătă, 07 septembrie a.c. Duminică, 08.09.2019, vor fi actualizate şi afişele cu graficele de circulaţie din toate staţiile. Toate tabelele ce conţin noile orare de circulaţie ale liniilor menționate, postate pe site sau afişate în staţii, vor conţine menţiunea „Valabil din data de 09.09.2019“.
RATBV S.A. mulțumește pe această cale tuturor clienților săi elevi pentru faptul că folosesc serviciul public de transport public de călători și le urează succes în noul an școlar.