CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Intră în vigoare noul sistem de tarifare

Începând de mâine, 01 iulie 2015, intră în vigoare noul sistem de tarifare a călătoriilor efectuate cu mijloacele de transport în comun ale R.A.T. Brașov. Concret, în cele 50 de minute de la validarea unui bilet, călătorul poate folosi mai multe mijloace de transport în comun, pe orice trasee, cu excepția liniei 20 (Livada Poștei – Poiana Brașov).
Sunt incluse în această regulă, a valabilității celor 50 de minute, toate tipurile de bilet: obișnuit, gratuit ori cu reducere pentru pensionari sau pentru studenți. R.A.T. Brașov transmite și pe această cale călătorilor faptul că, potrivit prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 105 din 31 martie 2015, după epuizarea celor 50 de minute de la validare, călătorii sunt obligați să valideze un nou bilet.
De asemenea, R.A.T. Brașov face precizarea că, pentru o călătorie de 50 de minute, este necesar ca biletul să fie validat doar în primul mijloc de transport în comun, fără ca ulterior să se mai procedeze la altă validare. O nouă validare se va face doar pe un bilet nou și doar după trecerea a 50 de minute.