CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Facilităţi de transport spre Centrul de Servicii Sociale

 

     Conducerea Regiei Autonome de Transport (R.A.T.) Braşov a luat mai multe măsuri menite a facilita accesul spre Strada Panselelor a cetăţenilor beneficiari ai prestaţiilor Direcţiei de Servicii Sociale – Serviciul Prestaţii Sociale, precum şi ai serviciilor organizaţiilor non-guvernamentale ce-şi desfăşoară activitatea  în cadrul Centrului Multifuncţional de Servicii Sociale.

      Astfel, începând de luni 24 noiembrie 2014, autobuzele de pe linia 5 şi 52 care efectuau curse până pe Strada Panselelor îşi extind programul de circulaţie în zona amintită, în zilele lucrătoare, până la ora 20.

      În perioada 24 noiembrie – 19 decembrie 2014, autobuzele de pe liniile 5B şi 25 îşi vor extinde traseul până pe Strada Panselelor, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 8.00 – 20.00. Noile orare de circulaţie vor fi afişate în staţii şi pe portalul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”.

     Suplimentarea de transport spre zona menţionată a fost determinată de solicitările primite de R.A.T. Braşov din partea Direcţiei de Servicii Sociale şi a unui număr de 14 organizaţii non-guvernamentale ce-şi desfăşoară activitatea  în cadrul Centrului Multifuncţional de Servicii Sociale.