CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Duminică, 26 septembrie 2021, timp de două ore, linia 15 suspendată

RATBV va lua duminică, 26 septembrie 2021, câteva măsuri cu privire la circulația unor linii ce deservesc zona străzilor 13 Decembrie – Zaharia Stancu, deciziile fiind determinate de desfășurarea evenimentului sportiv internațional de alergare pe șosea ”Brașov Running Festival”.
Astfel, între orele 10.30 și 12.30, circulația autobuzelor pe linia 15 (Avantgarden - Triaj) va fi suspendată, iar în același interval orar autobuzele și troleibuzele care circulă pe strada 13 Decembrie nu vor opri în stația ”Colegiul N. Titulescu”, pe sensul spre capătul de linie ”Rulmentul”. De asemenea, pentru a asigura desfășurarea competiției amintite în cele mai bune condiții de siguranță, duminică pe liniile 7 și 8 vor fi introduse în circulație autobuze.
Pe parcursul desfășurării competiției sportive pot apărea și eventuale alte schimbări temporare, determinate de măsurile operative dispuse de agenţii Poliţiei Rutiere pe traseul de concurs. Ne cerem scuze clienţilor noştri pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca, imediat după finalizarea evenimentului, să reluăm circulaţia potrivit orarelor și traseelor obişnuite.