CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Devieri trasee liniile 50, 51 și 52

RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor faptul că sâmbătă, 8 iulie 2017, între orele 09.00 și 11.30, circulația autobuzelor de pe liniile 50, 51 și 52, pe sensul de deplasare dinspre cartierul Schei spre Centrul Civic, se va desfășura pe un traseu modificat. Măsura este determinată de desfășurarea în zona Piața Sfatului – Poarta Schei – Aleea T. Brediceanu a celei de-a patra ediții a evenimentului ”Mișcarea face bine, Brașov - 2017”.
Autobuzele de pe liniile menționate vor circula pe Strada Prundului - Șirul L.v. Beethoven – Strada George Barițiu – Strada Mureșenilor – Bld. Eroilor, iar apoi pe traseul obișnuit. Pe parcursul traseului temporar, mijloacele de transport în comun vor opri în stațiile A. Șaguna și Teatrul Dramatic.
Alte modificări de traseu sau orare de circulație față de cele amintite pot apărea funcție de desfășurarea competiției sportive și de măsurile operative dispuse de agenții Poliției Rutiere. RATBV S.A. își cere scuze călătorilor față de disconfortul creat, le mulțumește pentru înțelegerea arătată și îi asigură că va depune toate eforturile ca imediat după finalizarea competiției să revină cu autobuzele de pe cele trei linii afectate pe traseele și la orarele obișnuite.