CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Deviere traseu Linia 24

RATBV S.A. va devia temporar traseul liniei 24, în zona cartierului Stupini, modificarea fiind determinată de realizarea pe strada Izvorului a unor lucrări de infrastructură, motiv pentru care autobuzele de pe acest traseu vor circula pe strada Fagurului. Schimbarea traseului liniei 24 va opera de luni, 22 februarie 2021 și va menținută pe perioada efectuării lucrărilor.

     În aceste condiții, autobuzele ce deservesc linia 24 nu vor mai opri în următoarele stații:

-       pe sensul Livada Postei spre Baciului/Stupinii Noi: Stația „Stupini Centru” de pe Str. Bârsei, Stația „Izvorului” de pe Str. Izvorului, Stația „Facultativa” de pe Str. Izvorului, Stația „Str. Izvorului” de pe Str. Izvorului;

-       pe sensul Baciului/Stupinii Noi spre Livada Postei nu vor opri în: Stația „Str. Izvorului” de pe Str. Izvorului, Stația „Facultativă” de pe Str. Izvorului, Stația capăt linia 40  „Izvorului” de pe Str. Izvorului.

    În ceea ce privește noile opriri, de pe traseul deviat al liniei 24, acestea vor fi următoarele:

-       pe sensul Livada Postei spre Baciului/Stupinii Noi: Stația liniilor 18 și 40 „Stupini Centru” de pe Str. Fagurului, Stația liniilor 18 și 40 „Facultativa” de pe Str. Fagurului, Stația liniilor 18 și 40 „Fagurului” de pe Str. Fagurului, Stația nou înființată „Str. Izvorului” de pe Str. Fagurului (în aproierea intersecției cu Str. Izvorului);

-       pe sensul Baciului/Stupinii Noi spre Livada Postei : Stația nou înființată „Str. Izvorului” de pe Str. Fagurului (în apropierea intersecției cu Str. Izvorului), Stația liniilor 18 și 40 „Fagurului” de pe Str. Fagurului, Stația liniilor 18 și 40 „Facultativa” de pe Str. Fagurului.

     Graficele de circulație nu vor fi afectate, iar afișele cu orele de treceri prin stații vor fi amplasate de mâine în noile stații de pe traseu, tabelele urmând a purta mențiunea ”Valabil din 22 februarie 2021”.

      Ne cerem scuze pentru disconfortul creat călătorilor afectați de această modificare și îi asigurăm că vom reveni la traseul obișnuit al liniei 24 imediat după finalizarea lucrărilor din zona menționată.