CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Cadou din partea RATBV pentru clienții fideli

RATBV le ”face programul” clienților săi, oferindu-le posibilitatea de a-și petrece sfârșitul acestei săptămâni într-o excursie ghidată în Codlea și Feldioara sau luând parte la un concert live la Sala ”Patria” la sfârșitul săptămânii viitoare. Condițiile esențiale de participare la cele două evenimente: achiziționarea unui abonament de transport RATBV și deținerea certificatului verde de vaccinare anti-COVID!
Societatea noastră își continuă demersurile de fidelizare a utilizatorilor serviciului de transport public de călători, astfel că sâmbătă, 13 noiembrie 2021, va oferi în mod gratuit 14 vouchere, fiecare dintre ele pentru câte două persoane, invitații care permit accesul la două evenimente ce se desfășoară în cadrul ediției 2021 a ”Bienalei Albastre - Bienala Internațională de Arte Vizuale – Brașov – Essentia”. Astfel, patru vouchere, fiecare valabil pentru câte două persoane, vor fi acordate pentru a putea participa duminică, 14 noiembrie a.c., la un tur ghidat la Codlea în Muzeul Tradițiilor Codlene și în Turnul de Vest al Cetății Feldioara / Marienburg. Un artist vizual local va explica și ghida acest tur ce va dura trei ore, începând cu ora 13.00 și finalizându-se la ora 16.00. Transportul de la Brașov la locațiile expoziționale este asigurat cu un microbuz, locația de îmbarcare fiind la Galeria 9, Piața Teatrului nr.1, Brașov (ora 13.00 – laterala Teatrului ”Sică Alexandrescu”). Organizatorii Bienalei Albastre au precizat că numărul maxim de participanți care vor putea lua parte este de opt persoane, pentru a menține normele de distanțare SARS COV-2, iar certificatul verde este obligatoriu. De asemenea, tot sâmbătă și tot de la casieria din terminalul ”Saturn”, vor fi acordate și cele 10 invitații pentru câte două persoane la concertul live ”Midnight Buzz”, ce se va desfășura duminică, 21 noiembrie 2021, de la orele 18.00, la Sala ”Patria”. Mai multe informații despre evenimentele din cadrul ”Bienalei” pot fi găsite pe pagina de socializare a evenimentului.
Voucherele, primite de RATBV în baza unui parteneriat încheiat cu organizatorii seriei de evenimente, vor fi oferite persoanelor care vor achiziționa sâmbătă, 13 noiembrie 2021, un abonament lunar sau anual de transport RATBV S.A. de la punctul de vânzare situat în terminalul ”Saturn”. Acordarea voucherelor va începe cu ora de deschidere a punctului de vânzare, respectiv ora 08.00, conform regulii ”primul venit, primul servit”.
Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre voucherele de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru studenţi ori donatorii de sânge. De asemenea, pot primi vouchere și clienții RATBV care își vor achiziționa abonamente, cu prețul întreg sau redus, valabile pentru traseele operate de societatea noastră în zona metropolitană.