CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

Bilete şi abonamente cu preţ redus pentru studenţi

Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov suplimentează de luni, 29 septembrie 2014, numărul de puncte de vânzare a biletelor şi abonamentelor cu preţ redus cu 50% pentru studenţii Universităţii „Transilvania” Braşov. Posibilitatea de a achiziţiona titluri de călătorie cu preţ redus cu 50% îl au studenţii care prezintă carnetul de student vizat la zi, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Local (HCL) nr. 424/29.09.2013, care modifică HCL 624/28.10.2011. 

     „Pentru a oferi studenţilor posibilitatea de a-şi cumpăra bilete şi abonamente cu preţ redus în condiţii cât mai facile, în acest an am mărit semnificativ numărul punctelor de distribuţie. Astfel, începând de luni, aceste documente vor putea fi procurate de la 15 casierii R.A.T., locaţii situate pe raza întregului oraş. Eliminăm în acest fel posibilitatea aglomerării unui punct de distribuţie şi venim în sprijinul studenţilor care doresc să se deplaseze cu  mijloacele de transport în comun în mod onest, achitând contravaloarea călătoriei”, a precizat directorul general al R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu.

     Cele 15 puncte de distribuţie sunt situate în staţiile: Teatrul Dramatic, Primărie, Sanitas, Biserica Bartolomeu, Cămine IAR, Dacia, Autogara 3, Berzei, Complexul Mare, Liceul Tractorul, Piaţa Unirii, Şcoala Generală 20, Stadionul Tineretului, Ştrand Noua şi la casieria de la sediul R.A.T. Braşov, de pe strada Hărmanului, nr. 49.

      Programul de funcţionare al punctelor de vânzare este afişat pe portalul www. ratbv.ro, în secţiunea „Tarife – Reţea distribuţie bilete şi abonamente”.