CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Acțiune de voluntariat a angajaților R.A.T. Brașov

Aproape 50 de angajați ai Regiei Autonome de Transport (R.A.T.) Brașov au participat sâmbătă, 16 aprilie 2016, la o acțiune de voluntariat ce a vizat curățarea și amenajarea a două zone de spații verzi aflate pe domeniul public din vecinătatea sediului de pe strada Hărmanului, precum și în igienizarea a 20 de adăposturi din stațiile de transport public de călători aflate în administrarea Regiei.
”Înarmată” cu greble, lopeți, găleți, bidinele etc., o echipă formată din ingineri, economiști, auditori ș.a.m.d. au igienizat zona verde de pe strada Narciselor, din vecinătatea sediului R.A.T. Brașov, precum și zona verde de pe strada Hărmanului aflată în fața Regiei. Au fost adunate toate deșeurile aruncate pe spațiul verde, au fost văruiți copacii, au fost îndepărtate buruienile, a fost tunsă iarba etc. Un alt ”detașament”, alcătuit din finanțiști, mecanici, electricieni, ingineri etc., s-a împărțit în grupe de câte două sau trei persoane și au igienizat 20 de adăposturi din stațiile de transport public de călători, construcții aflate în administrarea R.A.T. Brașov: au fost șterse inscripțiile cu graffiti de pe pereții adăposturilor, de pe hărțile și orarele afișate, au fost îndepărtate materialele amplasate ilegal, au fost spălate geamurile și băncile etc.
”Pe lângă activitatea în sine, ale cărei rezultate pot fi văzute în oraș, este vorba și despre un semnal pe care eu și colegii mei am dorit să-l dăm. Acesta se referă la simțul civic de care trebuie să dăm dovadă în permanență, precum și la faptul că suntem preocupați să creștem calitatea serviciului public de transport călători oferit comunității brașovene, și din punct de vedere al aspectului estetic al adăposturilor ori al posibilității de informare de pe materialele amplasate în stații”, a precizat directorul general al R.A.T. Brașov, ing. Cristian Radu.