CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Mai multe curse pe linia 511 și o stație suplimentară

RATBV crește de mâine, 1 septembrie, oferta de transport pe linia metropolitană 511, Brașov (Căprioara) – Hărman – Podu Oltului, prin introducerea a trei noi curse tur-retur în graficul de circulație al zilelor lucrătoare. De asemenea, pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale clienților săi, de mâine, autobuzele de pe linia 511 vor opri într-o nouă stație, denumită ”Muzeu”, amplasată în centrul comunei Hărman, pe sensul de deplasare spre Brașov.

     Măsurile menționate au fost luate la solicitarea Primăriei Hărman, cu aprobarea Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov. ”Conform noilor orare de circulație, pe linia 511 vor fi efectuate în zilele lucrătoare un număr total de 18 curse dus/întors, iar în zilele de week-end ori sărbători legale câte 10 curse tur/retur. Ne adaptăm permanent la solicitările venite din partea călătoriilor sau ale instituțiilor administrației publice locale, fiindcă serviciul nostru trebuie să fie principala opțiune de transport în Brașov și zona metropolitană”, a declarat directorul general al RATBV, Marian Geman.

      RATBV va afișa pe site-ul propriu și în toate stațiile de pe traseu noile grafice de circulație, care vor purta mențiunea ”Valabil de la 01.09.2023”.