CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Mai multe curse ale RATBV spre Codlea, Râșnov și Prejmer

Începând din data de 24 septembrie a.c., RATBV va suplimenta semnificativ numărul de autobuze ce vor deservi traseele metropolitane Brașov – Codlea (220) și Brașov – Prejmer (520). Astfel, în ceea ce privește circulația spre municipiul Codlea a fost decisă suplimentarea numărului de autobuze în intervalele de vârf ale zilelor lucrătoare, astfel încât să se asigure o frecvență de succedare de 23 minute între orele 6:00 – 8:30 și 12:00 – 17:30. Cât despre linia 520, a fost luată măsura suplimentării numărului de vehicule și îmbunătățirea frecvenței de circulație atât în zilele lucrătoare, cât și în week-end. Frecvența de circulație va fi de 40 minute pe întreg intervalul de funcționare din zilele lucrătoare, cât și între orele 8:30 – 16:30 din zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale.


Menționăm și faptul că societatea noastră a suplimentat de ieri și numărul de curse pe traseul Brașov – Râșnov (120), astfel încât frecvența de circulație la orele de vârf (dimineața și după-amiaza) practic s-a dublat: de la 80 min. la 40 min. Numărul de curse a fost suplimentat și în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale, de la 5 curse/zi la 11 curse/zi, asigurându-se plecări în întregul interval al zilei.


În cazul tuturor liniilor menționate mai sus, graficele lor de circulație vor fi postate în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”. Pentru evitarea oricăror confuzii, noile afișe vor purta mențiunea ”Valabil din data de 24 septembrie 2020”, excepție făcând afișele corespunzătoare liniei 120, care vor avea înscris ”Valabil din data de 21 septembrie 2020”.