CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Contribuie la un nou început pentru transportul public din Brașov

      RATBV S.A. lansează o provocare tuturor brașovenilor, dar nu numai, care doresc să se implice în crearea unui logo al singurului operator de transport public de persoane din cel mai important oraș turistic al țării. Concret, de astăzi este lansat un concurs, al cărui premiu este, evident, recunoașterea publică a talentului și inventivității, pentru crearea unui nou logo, adică a unei noi sigle a RATBV S.A..

      Imaginea care va fi declarată câștigătoare va fi vizibilă pe toate materialele ce țin de transportul public de persoane din Brașov, iar pentru a ajunge în această postură creația trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie un element unitar și recognoscibil, care să sublinieze faptul că RATBV S.A. este parte a comunității brașovene, să fie lizibilă, creativă și relevantă.

      Accesând site-ul web al RATBV S.A. la secțiunea "INFORMAȚII UTILE - CAMPANII - CONTRIBUIE LA UN NOU ÎNCEPUT PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC DIN BRAȘOV" veți afla toate informațiile necesare despre Regulamentul de participare, calendarul competiției, modul în care va fi aleasă imaginea câștigătoare etc.

     Așteptăm până pe data de 5 mai a.c., la adresa de e-mail marketing@ratbv.ro, logo-urile propuse să devină, în timp, unul dintre simbolurile orașului.

 

             Regulament Provocare "Contribuie la un nou început pentru transportul public din Brașov"

             Formular de înscriere pentru realizarea unui logo pentru RATBV S.A.