CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Anunț despre distribuirea titlurilor de călătorie gratuite

De la 1 ianuarie 2019, RATBV S.A. va începe distribuția de titluri de călătorie gratuite pentru o serie de beneficiari ai unor legi speciale sau hotărâri ale Consiliului Local Brașov. Astfel, la toate punctele de vânzare se vor putea încărca călătoriile gratuite pentru pensionarii și persoanele vârstnice care au venituri lunare de sub 1.200 lei. RATBV S.A. vine în întâmpinarea solicitărilor clienților săi seniori, astfel că din ianuarie se vor încărca toate cele 180 de călătorii gratuite aferente anului calendaristic 2019.
De asemenea, din data de 1 ianuarie 2019 sunt așteptate, la orice punct de vânzare, persoanele care dețin calitatea de veteran sau de revoluționar, pentru a li se încărca abonamentele gratuite. La punctele de vânzare Municipal, Primărie, Roman, Saturn, Noua și la cel de la sediul societății, de pe strada Hărmanului nr. 49, sunt așteptați cetățenii de onoare, foștii refugiați și foștii deportați, pentru încărcarea abonamentelor.
Eliberarea abonamentelor cu reducere pentru donatorii de sânge se va face de anul viitor după prezentarea adeverinței primite de la Centrul de Transfuzii și a unei adeverințe de la locul de muncă. În cazul studenților, aceștia vor trebui să prezinte adeverința de la centrul amintit și carnetul de student vizat.