CONTACT Sesizari Sondaj de opinie
English Romana

22.02.2020 - Măsuri de ultimă oră cu privire la circulația mijloacelor de transport RATBV

,,În urma videoconferinței pe care am avut-o cu directorii și șefii de departamente ai operatorului de transport RATBV și cu șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, in vederea implementării prevederilor Ordonanței militare nr. 2/21.03.2020, am decis următoarele măsuri:
1. Se suspendă toate cursele RATBV in intervalul orar 22.00 - 06.00. Ultimele plecari vor fi in jurul orei 21.30. In cazul in care vor exista solicitari din partea personalului implicat activ in combaterea răspândirii virusului COVID-19, precum și a celui implicat in tratarea bolnavilor care au acest virus (medici, asistente, infirmiere etc.), RATBV își va adapta graficul pentru a putea asigura transportul acestor persoane. Solicitările vor fi depuse pe adresa ratbv@ratbv.ro.
2. La orele de varf din zilele lucratoare (dimineata, 6.00 – 9.00 si dupa-amiaza 13.00 – 18.00) vor fi aplicate reduceri de curse
In afara orelor de varf din zilele lucratoare (9.00 – 13.00, 18.00 – 20.00) vor fi aplicate reduceri mai consistente ale curselor
Seara dupa ora 20.00 din zilele lucratoare, vor mai circula cate 1, maxim 2 vehicule, numai pe liniile principale. Sambata si Duminica vor fi aplicate unele reduceri de curse in timpul zilei, mai consistente seara. Operatorul de transport va trebui sa prezinte, public, in cursul zilei de astazi, noul grafic de circulație.
3. Pe traseele metropolitane se vor aplica reduceri de curse pentru descurajarea deplasarilor care nu sunt strict necesare. Se vor aplica aceleasi principii de reducere a curselor ca si in Municipiul Brasov.
4. Curatenie si dezinfectia mijloacelor de transport in comun, a terminalelor și refugiilor RATBV vor fi intensificate.”, George Scripcaru, presedinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență.