CONTACT Sugestii Sondaj de opinie
English Romana

Certificari

 

RATBV S.A. a obținut certificările aferente standardelor ISO 9001:2008 (Calitate), ISO 14001:2004 (Mediu) și OHSAS 18001:2007 (Sănătate și Securitate Ocupațională). 

     Certificarea Sistemului de Management Integrat Calitate – Mediu – Sănătate și Securitate Ocupațională atestă faptul că principiile pe care se bazează activitatea RATBV S.A. se referă la optimizarea permanentă a nivelului calitativ al serviciilor oferite, precum și menținerea cotei de încredere și a siguranței în livrarea acestora; extinderea serviciilor de transport în zona metropolitană; reducerea consumurilor de resurse naturale și a evacuărilor poluante în mediu; conștientizarea angajaților cu privire la problemele legate de calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională.

     Certificarea ISO 9001 – Calitate permite identificarea așteptărilor utilizatorilor transportului public de persoane, precum și ale potențialilor călători, reușind în acest fel să răspundă cât mai fidel nevoilor de mobilitate ale comunității locale. Avantajele certificării ISO 14001 – Mediu constau în câștigarea și menținerea unei imagini organizaționale ”verzi”, atingerea unor performanțe de mediu reale, reducerea costurilor operative printr-o mai eficientă utilizare a resurselor și diminuarea riscului producerii accidentelor de mediu. În ceea ce privește implementarea standardului OHSAS 18001 – Sănătate și Securitate Ocupațională, acesta permite crearea unui sistem de muncă având riscuri scăzute de accidentare și/sau îmbolnăvire profesională.